Hoppa till innehåll

Minisemester på Blommenhof

mars 5, 2009

stolarI helgen så var jag och maken på en liten minisemester, en helg utan att behöva göra någonting och dessutom barnfri. Vi åkte till Hotell Blommenhof i Nyköping där jag hade bokat ett minisemesterpaket. En arbetskamrat hade rekommenderat hotellet. Och vi är verkligen nöjda med allt. Servicen var super, maten god och Nyköping är en trevlig stad att promenera runt i. Dessutom så har hotellet en liten relaxavdelning och pool som man kan bada i hur mycket man vill. Jag bokade även en ansiktsbehandling utanför paketet och den höll på i ca en timme och kostade 480:-.

Så vill ni komma iväg en natt från det vardagliga lunket så kan jag varmt rekommendera en helg på Blommenhof. Och det är skönt att få en helg med reflektion och dessutom få prata med varandra och dricka kaffe i lugn och ro. Det gör gott i både kropp och själ.

2 kommentarer leave one →
 1. mars 5, 2009 7:16 e m

  Välkommen till bloggvärlden. Kul att du hittade in till mig och tack för din kommentar. Ser mysigt ut i ert torp och det ska bli kul att få se mer bilder därifrån. Härligt med en liten minisemester.

  Ha en bra helg!
  Kram Ullis

  • karinstorp permalink*
   mars 6, 2009 7:45 f m

   Tack! det är mysigt och vi har ju en del att göra ihuset. Blir lätt så med äldre lite fallfärdiga torp som man köper för en billig Penning 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: