Hoppa till innehåll

Köket i torpet

mars 3, 2009

345839613_8df223cac8

Så här ser köket ut i vårt torp just nu. Stolarna är köpta på IKEA och när vi köpte nya till vårt hem i Stockholm så tog vi dessa till torpet. Bordet är ett gamalt slagbord som vi har fått av en kompis som tänkte kasta det. Ljushängaren i taket har vi faktiskt köpt på IKEA när de reade ut den. Den som vi har tallrikar i på väggen har vi köpt på ett loppis i Avesta för 20:-. Den randiga tidningssamlaren som hänger på väggen är köpt på Indiska när de hade rea där. Den broderade tavlan har jag gjort och det är ett Dalamotiv med spelmän. Kökssoffan har vi fått av mina föräldrar eftersom de tänkte kasta den. Just nu är den lite ljuslila eftersom min mamma har målat den. Jag ska måla den vit i sommar.

Om man håller ögonen öppna så är just reor i inredningsaffärer oumbärliga. Vi är mest vid vårt torp på sommaren men jag köper inredning under hela året och passar på när man råkar hamna där det är rea.

ha en bra dag!

Karin Berg

3 kommentarer leave one →
  1. mars 3, 2009 11:35 f m

    Vad mysigt! Det ser riktigt gammaldags ut.:-) Kram

  2. juni 16, 2009 9:36 e m

    Hej, undrar om du lagt ut fler bilder på själva köket. Vi har nämligen totalrenoverat och byggt ut ett gammal torp, eller en sk mangårdsbyggnad/enkelstuga som har anor från 1850 talet och kanske ännu längre tillbaka. Så roligt att läsa om fler som fallit för dom slags husen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: